Een goed logo design en een sterke huisstijl bepalen de identiteit en de uitstraling van jouw onderneming. Het is immers de eerste kennismaking tussen jouw bedrijf en jouw klanten. Hierbij is een krachtige huisstijlbewaking van essentieel belang. Bij het ontwerpen van logo’s geloven wij in het raken van de essentie. Daarom gaan wij samen terug naar de kern van jouw bedrijf. Logo design dat op deze manier ontstaat wordt bovendien gedragen door een goed idee en sluit daardoor perfect aan op jouw bedrijfsvisie. Schetsen is essentieel. Uit de schetsen kiezen wij de beste concepten en werken deze verder uit. Op basis hiervan presenteren wij deze concepten en samen komen wij tot het logo design dat klopt in tot in de kern en die jou en jouw bedrijf perfect weet uit te dragen.

De eerste kennismaking tussen jouw bedrijf en jouw klanten.

Branding is bouwen aan een sterke basis voor jouw merk en identiteit. Kijken naar de essentie maar ook zoeken naar onbekende wegen om jouw doelgroep op een passende wijze te benaderen. Bij ons kan je terecht voor herpositionering, huisstijlen, websites, logo ontwerp of complete campagnes: wij maken jouw merkidentiteit tastbaar en voelbaar. Met een eigentijds huisstijl design vertaald naar middelen zoals een website, brochure en stationery en met een eigen tone-of-voice die opvallend is.

 


Dit is wat wij doen.

Concept & Merkstrategie

Samen met jou verbinden wij een passende communicatie strategie aan jouw concept. Samen kijken we naar de essentie maar zoeken ook naar onbekende wegen om jouw doelgroep op een passende wijze te benaderen.

Merkidentiteit
(Her)positionering
Marketingcommunicatie
Brand Book
Archetype
Advertising