Het creatieve brein achter Merkbaar Creatieve Reclamemakers is Clemens Beneder. In 2005 heb ik na jaren gewerkt te hebben als marketingmanager besloten om Merkbaar Creatieve Reclamemakers op te richten. Mijn ervaring aan beide kanten van het bureau gaf mij de ambitie om het anders te doen. Door mijn marketing achtergrond te combineren met mijn studie in reclame en vormgeving weet ik opdrachten om te zetten naar concrete marketingcommunicatie concepten.

Waarbij ik mij niet alleen focus op de vormgeving, maar juist op het gehele traject. Dat zie ik dan ook als meerwaarde voor jou als ondernemer. Geen vraagstuk is mij te gek en ik heb de mankracht zowel in huis als extern om iedere gewenste oplossing te bieden.

 


Dus wie is Merkbaar Media?
Eigenlijk iedereen die ik nodig heb voor het oplossen van jouw communicatie vraagstuk. Ik werk samen met tekstschrijvers, fotografen, animatieteams, web developers, illustratoren, video productiebedrijven en meer. Dus je bent altijd welkom om eens langs te komen om te kijken hoe ik een passende en kick-ass oplossing vind voor jouw merk.