In Nederland leven veel kinderen in armoede. Meer dan 300.000 om precies te zijn! De ouders/verzorgers van deze kinderen hebben geen (financiële) mogelijkheden om voor hun kind een kinderfeestje met hun vriendjes te organiseren. Langdurig leven in armoede heeft blijvende impact op kinderen. Sociale uitsluiting, onzekerheid, het niet mee kunnen doen, niet gehoord worden. Landurige armoede geeft littekens. Het is van invloed op de persoonlijke en psychische ontwikkeling van een kind en vergroot de kans op achterstand en ongelijkheid in het heden en in de toekomst.  

Geef een kinderfeestje cadeau.

Maar wist je dat gemiddeld 2 kinderen per basisschool-klas geen kinderfeestje kunnen vieren voor hun verjaardag. Daar willen wij wat aan doen en daarom sponsoren wij Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes levert een waardevolle bijdrage aan het doorbreken van deze vicieuze cirkel van kinderarmoede door aan de betrokken kinderen een kinderfeestje te doneren. Weten hoe jij ook mee kunt doen? Kijk op uitgesteldekinderfeestjes.nl. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat kinderen en ouders/verzorgers een geweldige verjaardag kunnen hebben.

 


Dit is wat wij doen.

Concept & Merkstrategie

Samen met jou verbinden wij een passende communicatie strategie aan jouw concept. Samen kijken we naar de essentie maar zoeken ook naar onbekende wegen om jouw doelgroep op een passende wijze te benaderen.

Merkidentiteit
(Her)positionering
Marketingcommunicatie
Brand Book
Archetype
Advertising