Een website dient een goede mix van informatie en actie te zijn. Wij zetten onze kennis in om dit alles zo gebruiksvriendelijk samen te laten komen. Doormiddel van een logische structuur en aantrekkelijk UX design zorgen we er bijvoorbeeld voor dat bezoekers met een minimaal aantal clicks (muisklikken) bij de informatie of actie uitkomen waar ze naar op zoek zijn.

Jouw website en Social Media.

Iedere website heeft een bepaald doel. Het overbrengen van jouw verhaal op de bezoeker. Maar dat is natuurlijk niet alles, je website is veel meer dan alleen een communicatiekanaal. Tegelijkertijd is je WordPress website een online verkoopkanaal, je wilt dat de bezoeker een actie uitvoert en hier een bepaalde emotie bij ervaart. Om deze reden bepalen we altijd samen met jou welke doelen de website heeft en welke call-to-actions aan de website moeten worden toegevoegd, je kunt hierbij denken aan een terugbel verzoek, het plaatsen van een informatie aanvraag via het contactformulier of het plaatsen van een offerte aanvraag. Zowel ontwerp, bouw in WordPress, als de hosting kunnen wij voor je regelen. En? Wil jij nieuwe klanten benaderen via social media? Ook hierin kunnen wij je optimaal ondersteunen.

 

WordPress

Wij realiseren maatwerk WordPress websites, en is het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem) op het web! WordPress is zeer gemakkelijk te leren waardoor iedereen heel snel zelfstandig de content kan beheren.

Responsive

Alle websites die wij bouwen worden responsive opgeleverd. Dit betekend dat deze netjes mee schalen & geoptimaliseerd zijn voor desktop, laptop, tablet en smartphone gebruikers.