Wij geloven dat elk merk een combinatie is van een unieke identiteit, een eigen cultuur, een scherpe strategie, organisatiestructuur en een authentieke wijze van communiceren. Wij hebben oog voor al deze onderdelen van jouw merk en richten ons specifiek op de onderdelen branding (identiteit), design, marketing & communicatie.

Een unieke identiteit.

Dat is makkelijker gezegd gedaan! Maar juist de merken die dit trots weten uit te dragen zijn het meest succesvol. Dit begint natuurlijk met weten wie je bent. Wat je visie is, je ambitie, de kernwaarden en dus de positionering. Omdat de merkidentiteit de voedingsbodem is van het werk van Merkbaar Creatieve Reclamemakers keren wij altijd terug naar deze basis. Simpelweg; de identiteit van het merk is leidend voor alles wat
 wij maken.

 


Dit is wat wij doen.

Concept & Merkstrategie

Samen met jou verbinden wij een passende communicatie strategie aan jouw concept. Samen kijken we naar de essentie maar zoeken ook naar onbekende wegen om jouw doelgroep op een passende wijze te benaderen.

Merkidentiteit
(Her)positionering
Marketingcommunicatie
Brand Book
Archetype
Advertising

Onze roots liggen binnen design.

Maar als echte merkmakers maken wij inmiddels geen scheiding meer tussen communicatie, marketing en design. De traditionele uitleg van deze disciplines vinden wij achterhaald. Juist door deze onderdelen optimaal op elkaar af te stemmen, zorgen wij dat elk merk op haar eigen en sterke wijze communiceert.