All about the chit-chat.

Neem contact met ons op

Vrijblijvend brainstormen.

Wil je meer van ons werk zien of wil je een goed idee met ons delen? Wij zijn altijd geïnteresseerd in spannende nieuwe projecten en besteden vrijblijvend enkele uren om eens goed te luisteren naar jouw verhaal. Je vind onze studio op het Zwitsal terrein (Beheerderslodge) ingang Zuid in Apeldoorn. 

Bel ons

+31 (0)55 360 1007

Mail ons

Bezoek ons

Vlijtseweg 112 (ingang Zuid)
Beheerderslodge, Gebouw 67
7317 AG Apeldoorn

Parkeren

Bij ons parkeer je gratis. Het Zwitsal terrein heeft ontzettend veel parkeerruimte. Dus of je nou komt met de auto, fiets, motor of helikopter. Er is altijd een plekkie voor jou.

Logo ontwerp, Grafisch ontwerp, Positionering, Merkidentiteit, Concept, Advertising, Webdesign, online en offline branding, Apeldoorn en meer.

Aanleveren

Moet je ons grote bestanden aanleveren? Maak dan gebruik van Wetransfer. Hiermee kan je eenvoudig hele grote bestanden versturen.

Dit zeggen anderen.

In het eerste gesprek met Merkbaar heb ik kort uitgelegd wat mijn plannen waren en naast het enthousiasme en vertrouwen wat ik hiervoor terugkreeg van hun, merkte ik dat zij hier direct ideeën bij hadden. Mijn ideeën wisten zij om te zetten naar een super vet beeldmerk en een strakke huisstijl. Bedankt Clemens! Het is je echt gelukt om het gevoel dat ik heb bij MaySupport visueel te maken. Daarnaast heeft je betrokkenheid en creativiteit mij zeker geholpen om vol vertrouwen verder te bouwen aan mijn bedrijf!

Iris van Wieringen | MaySupport

Merkbaar heeft onze huisstijl, website en diverse reclame-uitingen ontworpen. Ze zijn snel, professioneel en flexibel wat het prettig maakt om met hen samen te werken. Voor ons heeft dat geresulteerd in een professioneel brandbook en goed werkende website in de gewenste uitstraling, en dat alles binnen de uitdagende deadlines die er waren!

Bart Meijs | Perfect Drive Lease | Mobiliteitsbaas

Merkbaar heeft een heldere blik over wat helder is. Snappen vaak na 1 keer al wat ik bedoel terwijl ik soms ook niet weet wat ik precies bedoel. Ze hebben zich verdiept in mijn vak en voegen daarom meerwaarde voor mij toe.

Daniël E. Brouwer | Vakopleiding Functioneel Beheer

Merkbaar levert mooi werk. Ze doen dat snel en betrouwbaar. Ze hebben aan een half woord genoeg. Bel ze maar op, of nog beter: ontmoet ze en overtuig jezelf.

Jan van den Dungen | Notapp

Merkbaar is voor mij de ideale partner op het gebied van media, reclame en marketing. Ze werken snel, professioneel en denken goed mee. Daarnaast zijn ze ook zeer flexibel en dat is voor een zzp’er erg prettig.

Marko Huisman | Mobiliteitsbaas

Merkbaar verstaan hun vakgebied. Keer op keer leveren zij fantastisch werk af. Daarnaast zijn zij de juiste sparringpartner met veel ervaring, dus naast dat zij goed luisteren naar onze wensen, schuwen zij het ook niet om hun visie op een prettige manier te ventileren.

Pieter Dutman | Citylounge Apeldoorn