Goliath Games

spelen, spelen en meer.

achtergrond

Speelgoedboek Goliath – Goliath gelooft dat de magie van sociaal-cognitieve ontwikkeling plaatsvindt wanneer je samen plezier hebt – Goliath draagt bij aan een beter leven door producten te creëren die ‘momenten van samenzijn’ stimuleren.

de vraag

Goliath kwam bij ons met de vraag of wij speciaal voor hun tijdens de feestdagen een exclusief spelletjes magazine wilde maken. Ze hadden behoefte om hun top spellen een speciaal platform te geven en te verspreiden aan meer dan 1,5 mln huishoudens in Nederland in samenwerking met All-inn verspreidingen.

expertise

brochure design, concept, creatie, strategie, advertising, drukwerk- en verspreiding begeleiding.

scheuren, knippen, plakken

het grote speelgoed boek.

Goliath Games is een internationale fabrikant en distributeur van speelgoed en spellen. Goliath is één van de bekendste spelfabrikanten ter wereld. De meest bekende spelletjes zijn hier ontstaan. Wie kent nu niet Rummikub, Triominos en Domino Express. Vrijwel iedereen is er mee opgegroeid. Maar vergis je niet, want Goliath is er niet alleen voor kinderen. Ook met je vrienden kun je met de spellen van Goliath een leuke avond beleven, bijvoorbeeld met spellen als Shit Happens of Tik Tak Boem!

wil je meer weten

doorpraten over dit project of dat van jou.

Wil je meer van ons werk zien of wil je een goed idee met ons delen? Wij zijn altijd geïnteresseerd in spannende nieuwe projecten en besteden vrijblijvend enkele uren om eens goed te luisteren naar jouw verhaal. Dus neem eens contact op of bekijk ze hieronder.