Zorggroep Apeldoorn

gewoon blijven wie je bent.

achtergrond

Welkom bij Zorggroep Apeldoorn e.o. U vindt bij ons de zorg die u nodig hebt. Van verpleging en verzorging tot dagactiviteiten; wij zijn er voor u. Vanuit huis en als dat niet meer kan in één van onze locaties waar u van harte welkom bent. Neemt u gerust contact met ons op voor een kennismaking. Wij staan voor u klaar.

de vraag

Zorggroep Apeldoorn benaderde ons en Bob Slinger voor het ontwikkelen van een nieuwe krant. Bob nam het opzetten van het basis stramien voor zijn rekening, waarna wij de grafische invulling aan deze editie mochten voorzien. Het resultaat is een krant vol met persoonlijke verhalen van medewerkers, vrijwilligers, cliënten en andere betrokkenen van Zorggroep Apeldoorn en omstreken. Met Blijf nemen we je via verhalen uit de praktijk mee in onze filosofie ‘Ik blijf wie ik ben’.

expertise

Artwork, design, productieadvies, vormgeving

van ontwerp tot productie

gedrukte media.

Tegenwoordig is het internet de place to be om te adverteren. Maar hoe maak je als bedrijf nu nog het verschil op een terrein dat al grotendeels is ingenomen? Door verder te kijken dan de grenzen van digitale marketing natuurlijk: in de brievenbus van je klanten liggen heel wat kansen om op te vallen met tastbare, persoonlijke communicatie. Hier met dat papier!

wil je meer weten

doorpraten over dit project of dat van jou.

Wil je meer van ons werk zien of wil je een goed idee met ons delen? Wij zijn altijd geïnteresseerd in spannende nieuwe projecten en besteden vrijblijvend enkele uren om eens goed te luisteren naar jouw verhaal. Dus neem eens contact op of bekijk ze hieronder.