Bouwmensen Nederland

werken en leren in de bouw.

achtergrond

Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidings­bedrijven. Er zijn bijna 30 Bouwmensen-vestigingen in Nederland. Bouwmensen is ontstaan uit een initiatief van de vakgroep Opleidings­bedrijven Bouwend Nederland. Samen zorgen we voor vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen ondersteunt bouwbedrijven ook bij het opzetten van goed personeelsbeleid. Zo blijven vakmensen verzekerd van een baan en ontwikkelingsmogelijkheden en halen bouwbedrijven het maximale uit hun personeel.

de vraag

Bouwmensen kwam bij ons met de vraag om hun merk beter te positioneren in de markt, zowel Landelijk als voor hun vestigingen. Het doel was een uniforme uitstraling in alle communicatie (online en offline). Door het opzetten van een helder brandbook hebben wij hiervoor de basis gelegd. Daarnaast doen wij de doorvertaling naar posters, banners, advertising, briefpapier, enveloppen en zelfs een compleet online marketing platform voor bestellingen van huisstijl elementen.

expertise

Strategie, campagne concept, creatie, drukwerk, logo design, brandbook, signing, branding, identiteit en online marketing kanalen.

pay-off

werken en leren in de bouw.

Zonder bouw geen vooruitgang. Zo wonen we beter en werken we mooier door de inzet onze vakmensen. Zij leveren topprestaties, vanaf de tekentafel tot op de bouwplaats. Bouwmensen? Dat zijn toch die vakkundige en slimme types die overal een oplossing voor hebben? Jongens en meiden die weten hoe je gereedschap gebruikt? Bij ons werken stoere jongens en meiden die elke dag keihard aan het werk zijn om, door weer en wind, Nederland een stukje mooier te maken. Daarom hebben wij aan de huisstijl een merkbelofte gekoppeld. Deze omschrijft waar zij voor staan en wat bouwmensen hun leerlingen en aangesloten bedrijven willen bieden.

wat anderen zeggen.

De samenwerking met Merkbaar loopt al enkele jaren gesmeerd. Een dynamische samenwerking waarmee een huisstijl is ontwikkeld waar wij op verder kunnen bouwen!

Robin de Vries
Operationeel Manager
Bouwmensen Nederland

wil je meer weten

doorpraten over dit project of dat van jou.

Wil je meer van ons werk zien of wil je een goed idee met ons delen? Wij zijn altijd geïnteresseerd in spannende nieuwe projecten en besteden vrijblijvend enkele uren om eens goed te luisteren naar jouw verhaal. Dus neem eens contact op of bekijk ze hieronder.