DOCKR Mobility

de binnen stad de baas.

achtergrond

Positionering DOCKR – DOCKR wil bijdragen aan schone, veilige en toegankelijke steden. Dit doen wij door ondernemers te ontzorgen in de transitie naar elektrisch logistiek vervoer. Ons full-service concept is van toepassing op een breed scala aan voertuigen. Hiervoor bieden wij een flexibele en laagdrempelige oplossing voor elke gewenste periode en toepassing.

de vraag

DOCKR kwam bij ons met de vraag; we hebben reeds een logo laten ontwikkelen maar deze moet geoptimaliseerd worden en daarnaast hebben wij behoefte aan een brandbook dat ons handvatten geeft voor de toekomst van ons merk. Wij hebben dit vertaald naar een overzichtelijk verhaal en daarnaast hun branding duidelijk in kaart gebracht.

expertise

Brand design, concept, creatie, strategie, advertising, brandbook en content.

tone-of-voice

dit is hoe wij praten.

DOCKR maakt elektrisch rijden toegankelijk. Daarbij hoort simpele en transparante communicatie. DOCKR is ontworpen voor bedrijven, maar richt zich op mensen die openstaan voor duurzame bedrijfsprocessen. Daarom is DOCKR niet zakelijk en praten wij informeel en persoonlijk. We spreken geen jargon en daardoor is onze communicatie gebruiksvriendelijk! Een DOCKR maakt vervoer groener en simpel.

wil je meer weten

doorpraten over dit project of dat van jou.

Wil je meer van ons werk zien of wil je een goed idee met ons delen? Wij zijn altijd geïnteresseerd in spannende nieuwe projecten en besteden vrijblijvend enkele uren om eens goed te luisteren naar jouw verhaal. Dus neem eens contact op of bekijk ze hieronder.