Branding is bouwen aan een sterke basis voor jouw merk en identiteit. Kijken naar de essentie maar ook zoeken naar onbekende wegen om jouw doelgroep op een passende wijze te benaderen. Bij ons kan je terecht voor herpositionering, huisstijlen, websites, logo ontwerp of complete campagnes: wij maken jouw merkidentiteit tastbaar en voelbaar. Met een eigentijds huisstijl design vertaald naar middelen zoals een website, brochure en stationery en met een eigen tone-of-voice die opvallend is.

Daarnaast kunnen wij dit ook allemaal desgewenst vastleggen in een overzichtelijk brandbook. Dit brandbook kan je gebruiken als leidraad en toetssteen voor alle merkactiviteiten en is een handig manifest als vertrekpunt voor alle in- en externe communicatie.

Creatief en effectief design raakt de mens.

Je merk is de basis, content vertelt de boodschap. Hoe zorg je dat ze samen het hart van je klant treffen? Met de juiste vormgeving! Creatief en effectief design raakt de mens. Of het nu gaat om een userfriendly website design, het aanscherpen van je website voor een onovertroffen user experience of een huisstijl die precies uitstraalt waar je voor staat. Wij staan voor je klaar.

Onderdeel van strategie concept is dan ook een merktraject, dit kan kort of lang zijn; up to you! Het traject omvat diverse sessies om samen tot de core te komen, dus niet alleen wat wil je, maar juist ook wie ben je en welke doelen, kerncompetenties en -waarden heb je. We formuleren een mission statement, matchen dit met een archetype en werken de kernwaarden en -normen uit. Zo heb je hele duidelijke handvatten en kaders voor je merk. Elke marketingactiviteit kun je naast deze lat leggen, zodat je meer lijn in communiceren krijgt. Overbodig te zeggen dat dit effectiever is dan ad hoc marketing en levert kostenreductie op in het uitvoerende traject.

Mocht je nog geen naam of iets hebben, dan zijn we er ook voor je!

 


Dit is wat wij doen.

Concept & Merkstrategie

Samen met jou verbinden wij een passende communicatie strategie aan jouw concept. Samen kijken we naar de essentie maar zoeken ook naar onbekende wegen om jouw doelgroep op een passende wijze te benaderen.

Merkidentiteit
(Her)positionering
Marketingcommunicatie
Brand Book
Archetype
Advertising