wij zijn merk bouwers.

Branding gaat verder dan alleen het creëren van een logo of het kiezen van kleuren voor jouw bedrijf. Het draait om het bouwen van een sterke merkidentiteit die resoneert met jouw doelgroep en hen aanspoort om voor jou te kiezen in plaats van je concurrenten.

meer dan alleen

de uitstraling van jouw merk.

Een sterk merk zorgt voor herkenbaarheid, vertrouwen en loyaliteit. Het zorgt ervoor dat mensen zich verbonden voelen met jouw bedrijf en graag hun ervaringen delen met anderen. Dit leidt tot positieve mond-tot-mondreclame, wat op zijn beurt kan leiden tot meer klanten en groei voor jouw bedrijf.

branddesign

Een visueel aantrekkelijk en consistent brand design is essentieel voor een sterk merk. We helpen je bij het ontwerpen van een logo dat de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelt en herkenbaarheid creëert. Daarnaast zorgen we voor een consistente visuele stijl in al jouw communicatiemiddelen, waaronder website-ontwerp, visitekaartjes, brochures en meer.

re-branding

Dan moet je er rekening mee houden dat je dan besluiten moet nemen en dat implementatie tijd kost. Voordat je een nieuwe positionering, naam, logo of merkidentiteit kiest, is het belangrijk om na te denken wie je wil zijn als bedrijf. Wat zijn de kernwaarden en wat wil je uitstralen. Je moet begrijpen wat je doelgroep wilt en wat hen aanspreekt. Dit is van onschatbare waarde als je een transitie wilt inzetten met jouw bedrijf.  Wil je meer weten? Neem dan eens contact met ons op!

merkstrategie

Een sterke merkstrategie vormt de basis voor succesvolle merken. We helpen je bij het definiëren van jouw unieke positionering in de markt, het bepalen van je waarden en boodschap, en het identificeren van je ideale klantprofiel. Door deze strategische elementen vast te leggen, zorgen we ervoor dat alle aspecten van jouw merk consistent zijn en elkaar versterken.

Wij roepen je op om te investeren in je merk en leg hem vast. Want jouw merk moet ervoor zorgen dat marketingactiviteiten een gevoel oproepen. Ook al is er op dat moment nog geen product of dienst gekocht.

wij laten je merk tot leven komen.

Wij geloven in heldere en krachtige communicatie en altijd weer verfrissend. Bij Merkbaar beginnen we bij merk en beleving, en zijn we niet benauwd om te kiezen voor klassieke kanalen. Wij bouwen aan jouw merk-dna.

alles vastleggen

dat geeft je houvast.

Het verschil tussen een brandbook en een styleguide, zit voornamelijk in de extra informatie die een brandbook bevat. Een styleguide is eigenlijk een korte versie van het brandbook en bevat naast het logo, de huisstijl kleuren, lettertypen en andere huisstijl elementen. De kernwaarden, tone of voice en manier van communicatie met jouw klanten (zowel off -en online) zijn daarentegen alleen terug te vinden in het brandbook.

brandbook of styleguide

In een brandbook gaan we nog een stukje verder en leggen we niet alleen de basis vast, maar vertellen we ook jouw verhaal, ontwerpen we huisstijlelementen en helpen we jou op weg in de communicatie. En vertellen wij je precies welke teksten en/of afbeeldingen je het beste kunt gebruiken.