Hi startend ondernemer! Gaaf, je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en je gaat dus voor jezelf beginnen. Nu moeten er heel wat zaken geregeld worden en één daarvan is het creëren van een passende huisstijl. Deze is essentieel bij het opstarten van een eigen bedrijf. Een huisstijl is namelijk meer dan alleen het ontwerpen van een mooi logo passend bij je bedrijfsnaam. Wij nemen je graag bij de hand om samen tot een gave huisstijl te komen die jouw identiteit versterkt in de markt en waarmee jij je kan onderscheiden. We gaan samen eerst inventariseren wat je met je bedrijf wilt uitstralen. Oftewel: wat het is het imago dat je wilt uitdragen?

Als we dat allemaal in kaart hebben beginnen wij samen met jouw gewenste imago te koppelen aan een passend logo en huisstijl. Een traject waarbij schetsen volgens ons noodzakelijk is. En als wij (eigenlijk jij) helemaal tevreden bent gaan wij werken aan de andere bouwstenen die horen bij jouw huisstijl. Hierbij kan je denken aan: visitekaartjes, briefpapier en de website. Maar ook het in kaart brengen van lettertypen, beeldtaal en toe te passen kleuren.

Aan jouw dus de vraag: wanneer mogen wij jou bij de hand nemen om een kick-ass huisstijl neer te zetten? Neem contact met ons op en laten we samen een kop koffie of thee drinken!