Gaaf, je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en je gaat dus voor jezelf beginnen. Nu moeten er heel wat zaken geregeld worden en één daarvan is het creëren van een passende huisstijl. Deze is essentieel bij het opstarten van een eigen bedrijf. Een huisstijl is namelijk meer dan alleen het ontwerpen van een mooi logo passend bij je bedrijfsnaam. Wij nemen je graag bij de hand om samen tot een gave huisstijl te komen die jouw identiteit versterkt in de markt en waarmee jij je kan onderscheiden. We gaan samen eerst inventariseren wat je met je bedrijf wilt uitstralen. Oftewel: wat het is het imago dat je wilt uitdragen?

Als we dat allemaal in kaart hebben beginnen wij samen met jouw gewenste imago te koppelen aan een passend logo en huisstijl. Een traject waarbij schetsen volgens ons noodzakelijk is. En als wij (eigenlijk jij) helemaal tevreden bent gaan wij werken aan de andere bouwstenen die horen bij jouw huisstijl. Hierbij kan je denken aan: visitekaartjes, briefpapier en de website. Maar ook het in kaart brengen van lettertypen, beeldtaal en toe te passen kleuren.

Speciaal voor de startende ondernemer.

Speciaal voor startende ondernemers hebben wij zogenaamde huisstijl pakketten in het leven geroepen. Met deze verschillende pakketten kan jij jezelf op professionele wijze presenteren in de markt. Je hebt de keuze uit een tweetal pakketten, van alleen een logo ontwerp tot een volledige huisstijl voorzien van visitekaartjes, briefpapier en een huisstijl handboek(je). Aan jou de keus wat jij nodig hebt! Ook kunnen wij voor jou het drukwerk uit handen nemen zodat jij je volledig bezig kunt houden met het opzetten van je eigen onderneming.

 


Dit is wat wij doen.

Concept & Merkstrategie

Samen met jou verbinden wij een passende communicatie strategie aan jouw concept. Samen kijken we naar de essentie maar zoeken ook naar onbekende wegen om jouw doelgroep op een passende wijze te benaderen.

Merkidentiteit
(Her)positionering
Marketingcommunicatie
Brand Book
Archetype
Advertising