een logo, huisstijl en website.

Gaaf startend ondernemer, je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en je gaat dus voor jezelf beginnen. Nu moeten er heel wat zaken geregeld worden en één daarvan is het creëren van een passende huisstijl. Deze is essentieel bij het opstarten van een eigen bedrijf.

je wilt toch kunnen kiezen

als startend ondernemer.

Een huisstijl is namelijk meer dan alleen het ontwerpen van een mooi logo passend bij je bedrijfsnaam. Wij nemen je graag bij de hand om samen tot een gave huisstijl te komen die jouw identiteit versterkt in de markt en waarmee jij je kan onderscheiden.

huisstijl pakket

Speciaal voor startende ondernemers hebben wij zogenaamde huisstijl pakketten in het leven geroepen tegen heel scherp tarief. Met deze verschillende pakketten kan jij jezelf op professionele wijze presenteren in de markt. Je hebt de keuze uit een tweetal pakketten, van alleen een logo ontwerp tot een volledige huisstijl voorzien van visitekaartjes, briefpapier en een huisstijl handboek(je). Aan jou de keus! Ook kunnen wij voor jou het drukwerk uit handen nemen zodat jij je volledig bezig kunt houden met het opzetten van je eigen onderneming.

Goliath Games
Bouwmensen Nederland
Gemeenten Apeldoorn
Welcom bij Bosselaar
SSI Schaefer
Tactic
ABS Autoherstel
DOCKR
Zorggroep Apeldoorn
Tempelman Bedrijfskleding
RokaFast
Centraal Beheer

wij laten je merk tot leven komen.

Wij geloven in heldere en krachtige communicatie en altijd weer verfrissend. Bij Merkbaar beginnen we bij merk en beleving, en zijn we niet benauwd om te kiezen voor klassieke kanalen. Wij bouwen aan jouw merk-dna.