Van Vliet Makelaardij

hier koop jij je nieuwe huis.

achtergrond

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Apeldoorn en omstreken? Of wilt u een woning taxeren of verkopen? De ervaren en betrokken makelaars bij Van Vliet Makelaardij O.G. kennen de Apeldoornse huizenmarkt als geen ander.

de vraag

Van Vliet Makelaardij wilde hun website compleet vernieuwen en zo haar bezoekers op duidelijke en gemakkelijke wijze voorzien van informatie. We hebben een maatwerk website gebouwd flexibele modules. Dit wil zeggen dat deze modules op meerdere pagina’s gebruikt kunnen worden met meerdere design instellingen. Hierdoor is de opbouw van de website efficiënt en flexibel en is de website toekomstbestendig. Daarnaast hebben wij het woningaanbod zichtbaar gemaakt door een samenwerking tussen Tussendoor en implematie van Realworks.

expertise

WordPress, DIVI module, Realworks, Tussendoor Makelaars plug-in, webdesign, branding, advies en strategie.

wil je meer weten

doorpraten over dit project of dat van jou.

Wil je meer van ons werk zien of wil je een goed idee met ons delen? Wij zijn altijd geïnteresseerd in spannende nieuwe projecten en besteden vrijblijvend enkele uren om eens goed te luisteren naar jouw verhaal. Dus neem eens contact op of bekijk ze hieronder.