why we just love a good ad.

Met advertising (zowel online als offline) overtuig je potentiële klanten van een product, dienst of idee. Reclame helpt bij het bevorderen van consumptie en het versterken van je merkimago.

we do wow in advertising

ouderwetse manier van verleiding.

jouw merk

Advertising is (vaak) belangrijk voor de bekendheid van jouw merk. Het kan zelfs zorgen voor meer online conversie als je zichtbaar bent in het straatbeeld. Wij kennen de valkuilen en beperkingen en weten dat elk medium zijn eigen eisen heeft.

Bijvoorbeeld buitenreclame zoals abri’s of de zogenaamde lantaarnpaal posters vragen om heldere en korte boodschappen. Waar een advertentie ruimte geeft voor een omschrijving van je bedrijf of dienst.

top-of-mind

Advertenties mogen op een ouderwetse manier verleiden. Een goede advertentie valt op tussen het andere media-geweld en kan bijdragen aan een optimale zichtbaarheid en top-of-mind. Dus ook voor een traditionele marketingmix ben jij bij ons welkom. Om jouw merk bekend en herkenbaar te maken moet je consistent en frequent communiceren.

Wil je meer weten? Neem dan eens contact met ons op en laten wij samen kijken hoe wij jouw marketingmix optimaal kunnen inzetten. Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen bij ons op het Zwitsal in Apeldoorn.

Goliath Games
Bouwmensen Nederland
Gemeenten Apeldoorn
Welcom bij Bosselaar
SSI Schaefer
Tactic
ABS Autoherstel
DOCKR
Zorggroep Apeldoorn
Tempelman Bedrijfskleding
RokaFast
Centraal Beheer

wij laten je merk tot leven komen.

Wij geloven in heldere en krachtige communicatie en altijd weer verfrissend. Bij Merkbaar beginnen we bij merk en beleving, en zijn we niet benauwd om te kiezen voor klassieke kanalen. Wij bouwen aan jouw merk-dna.