we all combine creativity.

Over ons! Tja, naast dat wij natuurlijk heel nauw gaan samenwerken met jou en jouw merk, zoeken wij ook altijd naar de juiste partners voor de te ontwikkelen elementen. Inmiddels hebben wij een team samengesteld van ontwerpers, tekstschrijvers, webbouwers en online marketing specialisten.

ontmoet hét merkcollectief

een eigen unieke waarde.

Bij ons geloven we sterk in de kracht van specialisten en bieden we je de mogelijkheid om ze op maat in te zetten, allemaal passend bij jouw unieke merk. Dit is wat wij noemen “het merk collectief”. Met deze aanpak kunnen we razendsnel schakelen, hebben we altijd de juiste expertise binnen handbereik en kunnen we nog indrukwekkendere grafische producties realiseren.

Wij werken wij met een team van goed op elkaar ingespeelde experts, elk met hun eigen unieke waarde die perfect aansluit bij jouw specifieke opdracht. We zijn ervan overtuigd dat dit de sleutel is tot het succesvol nieuw leven inblazen van merken, van het allereerste concept tot de uiteindelijke implementatie.

Samen bundelen we onze krachten om jouw merk te laten schitteren in de markt. Of je nu op zoek bent naar strategische inzichten, creatieve ontwerpen, digitale expertise of iets anders, we hebben de juiste specialisten om jouw visie te realiseren. Nog meer over ons weten? Laten we eens samen brainstormen.

Clemens Beneder

Clemens Beneder

Merkmaker / Owner & Vormgever

Sander Oord

Sander Oord

Merkmaker / Digital design

Maurits van den Bosch

Maurits van den Bosch

Merkmaker / Events & hospitality

Klaas Jan Paarlberg

Klaas Jan Paarlberg

Merkmaker / Strategie & concepts

wat anderen zeggen.

De samenwerking met Merkbaar loopt al enkele jaren gesmeerd. Een dynamische samenwerking waarmee een huisstijl is ontwikkeld waar wij op verder kunnen bouwen!

Robin de Vries
Operationeel Manager
Bouwmensen Nederland

building. better. brands.

Het kiezen voor de juiste reclameuiting is soms lastig en een hele uitdaging. Wij willen van jouw klanten fans maken. Het recept? Een combinatie van marketing, merkstrategie, content creatie en brand design.