Bij ons kan je terecht voor de meest uiteenlopende opdrachten van logo ontwerp, huisstijlen en advertenties tot complete campagnes, jaarverslagen en brochures. Het bouwen van een websites, meedenken in de zoektocht naar je nieuwe merknaam tot gewoon een gaaf ontwerp maken. Samen zoeken wij naar de juiste balans tussen functie en vorm voor het communiceren van jouw idee.

 

Concept & Merkstrategie

Samen met jou verbinden wij een passende communicatie strategie aan jouw concept. Samen kijken we naar de essentie maar zoeken ook naar onbekende wegen om jouw doelgroep op een passende wijze te benaderen.

Merkidentiteit
(Her)positionering
Marketingcommunicatie
Brand Book
Archetype
Advertising

Jezelf zijn als merk.

Dat is makkelijker gezegd gedaan! Maar juist de merken die dit trots weten uit te dragen zijn het meest succesvol. Dit begint natuurlijk met weten wie je bent. Wat je visie is, je ambitie, de kernwaarden en dus de positionering. Omdat de merkidentiteit de voedingsbodem is van het werk van Merkbaar Creatieve Reclamemakers keren wij altijd terug naar deze basis. Simpelweg; de identiteit van het merk is leidend voor alles wat wij maken. Als echte merkmakers maken wij inmiddels geen scheiding meer tussen communicatie, marketing en design. Juist door deze onderdelen optimaal op elkaar af te stemmen, zorgen wij dat elk merk op haar eigen en sterke wijze communiceert.